Bespaar!


Wilt u besparen op printkosten?

Uw afdrukuitgaven dalen jaar na jaar
Als uw printerpark slechts sporadisch wordt beheerd, dan kunnen de kosten al gauw hoog oplopen. De onderhoudskosten van individuele printers ligt veel hoger dan bij een geautomatiseerd beheer op grote schaal via de Cloud. Inktpatronen en toners worden geleverd wanneer u ze nodig heeft en nemen dus geen kostbare opslagruimte in. Bedrijven die om de zoveel jaar investeren in hun hele printerpark, kijken tegen hoge facturen aan.
Met ons Managed Print Service systeem heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer inzicht en controle over de printkosten.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is ons Managed Print Service systeem toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimumaantal afdrukken vereist is en er een op maat gesneden oplossing wordt geboden.

Automatisch verbruiksartikelen bestellen
Met een simpele klik kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Reparatie Service
Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract. Wij beschikken over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij de volgende werkdag (NBD, Next Business Day) op locatie het probleem verhelpen.


Nieuwsgierig hoeveel u kunt besparen op printkosten? mail vandaag nog voor een offerte op maat!