Over ons

Welkom bij Printer-Onderdelen.nl

Zoals onze naam zegt, concentreren we ons op Printer Onderdelen. Wij focussen ons op het merk Brother. Onze voorraad bestaat uit de meest voorkomende onderdelen. Wij hebben een eigen reparatieafdeling met zeer ervaren technische specialisten uit de service en ICT. Onze specialisten beschikken over ruime onderdelen kennis zodat wij u snel kunnen helpen. Wij ondersteunen in alles op het gebied van aanvragen maar ook technische ondersteuning en informatie.

Printer Onderdelen
Voor HP Laser printers maar ook andere merken oa. Brother leveren we onderdelen voor reparatie, opties, toebehoren, supplies, accessoires etc.

Exchange Onderdelen
Om de kosten zo laag mogelijk te houden voor u  en het milieu te ontlasten heeft Printer-Onderdelen.nl een Exchange Service. Als u een exchange of refurbished product koopt kunt u het oude product retourneren voor statiegeld. Dit kan met fusers en maintenancekits. Ook het defecte onderdeel kunt u retour sturen naar ons.

Refurbishment
Fusers , maintenacekits en complete apparatuur worden door ons gerefurbished. Dit betekend dat alle aan slijtage onderhevige componenten worden vervangen, zoals fusing film, rollers, lagers, tandwielen, etc. De fusing wordt volledig gereinigd en geïnspecteerd. Vervolgens wordt de unit met nieuwe onderdelen opgebouwd, grondig getest en verpakt. De garantie bedraagt 5 maanden of vervalt na het draaien van 100.000 pagina`s.

Apparatuur
Wij beschikken over een breedt assortiment van nieuwe printers. Ook leveren wij printers die niet meer geleverd worden door de leverancier AOL (And Off Life) modellen. Wij hebben ook refurbished en demo printers. Bij al onze gerefurbishede printers worden de slijtage onderheven onderdelen gecontroleerd en waarnodig vervangen zodat deze draait tot zijn volgende maintenance.


Support
Wij helpen u graag met het vinden van de juiste informatie. Zowel bij technische of product gerichte vragen helpen wij u graag. Wij hebben parts en service manuals voorhanden om u te kunnen helpen met het vinden van de juiste informatie.